Serveis i menjador

MENJADOR ūüćĹ

L'escola ofereix servei de menjador. Els alumnes i les alumnes que utilitzen aquest servei disposen de personal qualificat que també s'encarrega de la guàrdia de pati fins a les 15:30 hores.

El menjar que ofereix l'escola es servit per l'empresa Bel Menjadors Escolars. Aquesta empresa disposa d'un men√ļ variat que es canvia cada mes.


Informacions importants del menjador:
El preu del tiquet de menjador per al curs 23-24 √©s de 9.95‚ā¨ per dia/alumne. (pendent aprovaci√≥ Consell Escolar).

Comprau el tiquet a la Tenda Virtual ūüõí. El tiquet s'ha de comprar diariament.¬† Podeu comprar el tiquet des de les 15h del dia anterior fins a les 9.15h del mateix dia que ha de quedar a dinar.¬†

També podreu comprar els tiquets per mes*.  Es podrà comprar des del 25 del mes anterior fins al 1r dia lectiu (a les 9.15h) del mateix mes.

*L‚Äôopci√≥ mensual implica el pagament per avan√ßat i l‚Äôacceptaci√≥ de la no devoluci√≥ dels tiquets no consumits.¬† El c√†lcul del preu es realitzar√† multiplicant el n√ļmero de dies lectius per 9.95‚ā¨

Si teniu alg√ļn problema amb la compra del tiquet de menjador podeu posar-vos en contacte amb el responsable tomeuramis@ccjesusmaria.com


Els preus dels serveis escolars són aprovats pel Consell Escolar del Centre i rebreu puntual informació en contractar-los. 

Els serveis escolars no tenen car√†cter lucratiu i amb els seus imports es contribueix al manteniment i millora de les instal¬∑lacions, per la qual cosa vos estarem molt agra√Įts en cas de contractar-los (Article 51.3 LODE).

La contractació dels serveis escolars és voluntària. La prestació del servei està condicionada al pagament del seu preu. L’impagament de la quantitat o quantitats previstes suposarà la cessació automàtica del mateix, sense perjudici de la reclamació de les quantitats pendents.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Presentació extraescolars 23-24.pptx

ORIENTACI√ď PSICOPEDAG√íGICA

Des del curs 1994-95, el Departament d'Orientació treballa sobretot per atendre l'atenció a la diversitat, el pla d'acció tutorial, el pla d'orientació acadèmica i professional, en l'atenció personalitzada als alumnes que ho necessitin, així com també a les seves famílies. L'EI i els primers cicles de l'EP són els llocs on s'ha de treballar en la prevenció i en el diagnòstic i a ESO es treballa més amb l'orientació acadèmica.

Per això comptam amb una orientadora per les etapes d'EI, EP i una per ESO i CFGM; amb una mestra especialista en educació especial, una mestra llicenciada en pedagogia terapèutica i també amb dos mestres especialistes en audició i llenguatge. 

La contractació d'aquest servei inclou més hores d'auxiliars tècnics educatius que afavoreixen la inclusió, millorant les condicions acadèmics de tot l'alumnat d'infantil i primària. 

ESCOLETA MATINERA, GUÀRDIA I REFORÇ EDUCATIU

L'escola roman oberta des de les 7:30 del matí per a totes aquelles famílies que tinguin la necessitat de deixar els seus fills/es abans que comenci la jornada lectiva. 


Les famílies també tenen l'opció de deixar els seus fills i filles al servei de guàrdia de les 13.30 fins a les 14h. 


Mantenim el REFORÇ EDUCATIU, impartida per docents del centre de les 15.30h fins a les 16.30h.

Comprau el tiquet a la Tenda Virtual ūüõí. El tiquet s'ha de comprar diariament. Tamb√© podreu comprar els tiquets per mes*.¬† Es podr√† comprar des del 25 del mes anterior fins al 1r dia lectiu (a les 08:00h) del mateix mes.

*L’opció mensual implica el pagament per avançat i l’acceptació de la no devolució dels tiquets no consumits. 

Podeu consultar els preus a la tenda virtual i al PDF més abaix adjunt ⬇.


ASSEGURANÇA

El centre ofereix una assegurança per alumnat per a totes aquelles famílies que la sol·licitin. Per saber quines són les seves cobertures, poden sol·licitar-les a secretaria. 

Els preus dels serveis escolars són aprovats pel Consell Escolar del Centre i rebreu  puntual informació en contractar-los. 

Els serveis escolars no tenen car√†cter lucratiu i amb els seus imports es contribueix al¬† manteniment i millora de les instal¬∑lacions, per la qual cosa us estarem molt agra√Įts¬† en cas de contractar-los (Article 51.3 LODE).

La contractació dels serveis escolars és voluntària. La prestació del servei està condicionada al pagament del seu preu. L’impagament de la quantitat o quantitats previstes suposarà la cessació automàtica del mateix, sense perjudici de la reclamació de les quantitats pendents.

ALTRES APORTACIONS

Tenen el car√†cter de donacions volunt√†ries dedu√Įbles i estan destinades als fins generals del desenvolupament integral de la inf√†ncia i la joventut, per la qual cosa us estarem molt agra√Įts.

Circular preus 23-24.pdf